Stellar (XLM) in 2019 voorspellingen: wat zeggen de experts?

Aan het begin van ieder jaar kijkt iedereen graag vooruit. De experts tuimelen over elkaar heen om hun mening over de cryptokoersen te geven. In dit artikel gaan we op zoek naar wat experts zeggen over de koers van Stellar (XLM) voor 2019. We zetten hun meningen graag voor je op een rij.

Uiteraard beginnen we bij het begin en zetten we op een rij wat Stellar is.

Wat is Stellar (XLM)?

Stellar (XLM) is mede opgericht door Jed McCaleb. Zijn naam kom je vaker tegen in de wereld van cryptovaluta, want hij was ook een van de mede-oprichters van Ripple (XRP). Aangezien hij het niet eens was met de beleidsmatige koers van Ripple besloot hij om met een hard fork vanaf 2014 zijn eigen, verbeterde versie van de Ripple in de markt te zetten.

Inmiddels heeft Stellar een Blockchain-netwerk opgebouwd dat meer dan 2.000 transacties per seconde verwerkt in een transactietijd van 3 tot 5 seconden. Ook zijn de transactiekosten verwaarloosbaar (Stellar is namelijk een non-profit project) en is de veiligheid beter dan PoW verzorgd door het Stellar Consensus Protocol. Combineer dit met de decentrale werking en geschiktheid voor smart contracts en je begrijpt de interesse. Deze aandacht leidde al tot een samenwerking met IBM, dus aan vertrouwen kan het niet ontbreken.

 

Wat is de XLM koers verloop?

Op 5 augustus 2014 werd Stellar voor het eerst verhandeld tegen een koers van $ 0,002976. Na een piek in januari 2015 zakte de koers langzaam terug tot in maart 2017 het eerste herstel op trad. De hoogste koers tot nu toe werd echter bereikt op 4 januari 2018. Toen noteerde de munt $ 0,851652. Inmiddels staat de koers op het moment van schrijven (14 januari 2019) op $ 0,108025.

Uiteraard is dit een enorme daling van de XLM koers, maar met die conclusie wordt de munt tekort gedaan. De munt behoorde namelijk tot een van de best presterende cryptomunten van 2018. Daarbij is de Stellar (XLM) volgens Nasdaq dé beleggingstroef voor 2019. Ook in vergelijking met Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) blijft deze munt makkelijk overeind. Al met al hebben we dus alle reden om te bekijken wat de experts zeggen over de Stellar koers (XLM) in 2019.

In dit filmpje zie je een interview met Stellar (XLM) mede-oprichter Jeb McCaleb over zijn verwachtingen voor 2019. (tekst loopt door na het filmpje).

Stellar (XLM) in 2019; wat zeggen de experts?

Uiteraard legden wij ons oor te luister bij diverse experts. Wij zetten hun voorspellingen op een rij.

Influencer cryptogoat

Cryptogoat is een Twitteraar met meer dan 120.000 volgers. Daarmee mag hij gerust een influencer van formaat worden genoemd. Hij voorspelt de xlm stellar koers per eind 2019 op minimaal $ 5,-. Dit komt volgens hem vooral doordat de munt op steeds meer beurzen zal worden genoteerd.

Investinghaven.com

Ook beleggingssite Investinghaven.com laat zich niet onbetuigd. Door de samenwerking met IBM zien zij een koers van $ 4,- dollar bij de oliebollen voor 2020.

Influencer Truthraider

Ook deze influencer met een Twitter-community van ruim 80.000 volgers liet zich uit over de Stellar (XLM). Hoewel hij wat minder bullish gestemd is dan cryptogoat is zijn voorspelling van een koers van $ 2,- toch positief genoeg voor enorm rendement als zijn visie uitkomt.

Beincrypto.com

Beleggingssite Beincrypto.com heeft er diverse fundamentele en technische analyses op los gelaten. Zij komen na veel rekenen op een maximale koers van $ 1,20 per eind 2019. Zelfs als alles tegen zit lijkt een koers van $ 0,42 volgens hen haalbaar.

Longforecast.com Stellar koers voorspelling

In al dit positieve geweld vormt Longforecast.com de enige uitzondering. Zij zien de Stellar koers (XLM) in 2019 namelijk dalen naar $ 0,04.

Wat wordt de Stellar koers (XLM) in 2025?

Uiteraard blijven we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen van Stellar (XLM) in 2025. Als jij je nu abonneert op de CryptoClanDaily ontvang je elke dag het laatste nieuws over alle cryptomunten op jouw digitale deurmat. Gratis abonneren kan via de box hieronder of de pagina. Uiteraard kun je de live-koersen en historische koersen ook 24 uur per dag bekijken op onze Stellar (XLM)-koerspagina.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce