Yearn Finance verwachting

Yearn finance verwachting 2021

Yearn Finance is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Yearn Finance.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Wat is dan de Yearn Finance koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Yearn Finance met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Yearn Finance Dit is erg positief voor de prijs van Yearn Finance in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Yearn Finance verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Yearn Finance

De prijs voorspellingen voor Yearn Finance wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Yearn Finance een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

Yearn.finance voorspelling 2021 

Yearn.finance, met zijn token YFI, kwam in juli 2020 in omloop. Vanaf toen is YFI snel gestegen van een prijs van 0 naar een prijs van ongeveer $ 9.000. Het is een van de snelste prijsstijgingen ooit gezien vanaf crypto bestaat. De voornaamste stijging vond ook in juli 2020 plaats, toen de coin lanceerde. YFI steeg binnen een paar dagen van nul naar ongeveer $ 5000. Dat betekende goed vooruitzichten. 

Toch maakte deze DeFi meteen ook twee moeilijke weken mee waarbij de prijs onder $ 5.000 schommelde. Uiteindelijk duwde een bullish beweging het naar $ 7.000. Eind augustus 2020 had YFI al een marktkapitalisatie van YFI $ 1 miljard bereikt met een prijs van ongeveer $ 40.000. Er volgde daarna een prijscorrectie en op 11 september een aankondiging van Coinbase Pro om YFI te noteren op hun tokenlijst.  

Dit deed de prijs verder stijgen tot zijn hoogste punt ooit op 12 september 2020, $ 43.873,82. YFI lijkt vanaf 11 januari te consolideren rond een prijs van $ 32.000. Experts verwachten dat YFI weer in prijs zal stijgen omdat DeFi populairder zal worden. YFI zal 2021 naar verwachting eindigen met een prijs tussen $ 50.000 en $ 60.000. 

Yearn.finance voorspelling 2025 

Met hype erbij is het vaak lastig voorspellingen te doen, zoals ook in het geval van Yearn.finance. Het is wel zo dat DeFi aantrekt en populairder wordt. En Yearn.finance heeft de mogelijkheden om DeFi dichter bij elkaar te brengen, gemakkelijker en goedkoper. Dit zal volgens een groep experts ervoor zorgen dat YFI tegen december 2025 ongeveer $ 95.000 waard zou kunnen zijn. 

Een andere groep experts geeft aan dat YFI tegen het einde van 2025 zou kunnen stijgen naar een prijs van $ 132.000. Er zijn ook experts die positiever staan tegenover de vorige twee groepen. Deze voorspellen een waarde van meer dan $ 200.000 voor YFI aan het eind van 2025. 

Yearn Finance nieuws verwachtingen

Yearn Finance (YFI) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger.

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen