Zilliqa verwachting

Zilliqa verwacting

Zilliqa is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Zilliqa en het laatste Zilliqa nieuws.

TipOm in te kunnen spelen op eventuele prijsdalingen of prijsstijgingen van de Zilliqa koers raden wij een ieder aan die handelt in Zilliqa, om nauwlettend het laatste Zilliqa nieuws in de gaten te houden. Aan de hand van het laatste Zilliqa nieuws is het vaak mogelijk om een prognose te maken van de Zilliqa koers verwachting.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Wat is dan de Zilliqa koers verwachting? – Zilliqa prognose

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Zilliqa met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Zilliqa. Dit is erg positief voor de prijs van Zilliqa in het algemeen en de Zilliqa prognose. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Zilliqa verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Zilliqa.  

De prijs voorspellingen voor Zilliqa wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Zilliqa een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

Zilliqa verwachting 2021 

Op het moment van publicatie circuleert meer dan 50% van het aanbod. Dat betekent dat miners toch wel aangetrokken zijn tot netwerk. Op zijn beurt betekent het dat het netwerk nu goed schaalbaar is. Staking op lange termijn zal investeringen in het ecosysteem doen toenemen. Zilliqa werd in januari 2018 genoteerd met een prijs van $ 0,10 per ZIL-token. Daarna ervoer het minieme prijsdalingen.  

Deze kleine prijsdalingen droegen bij aan het aantrekken van een aantal nieuwe investeerders en miners voor Zilliqa. Het netwerk werd opvallend beroemd doordat het meer stabiliteit en geavanceerde technologie in mining bood. 2018 was ook het belangrijkste jaar voor mining, waarbij Zilliqa zijn topprijs ooit bereikte van $ 0,23 USD. Vanaf de marktcrash van maart 2020 tot nu toe, is ZIL met meer dan 2500% gegroeid naar ongeveer $ 0,068. 

Een belangrijke mijlpaal voor Zilliqa in 2021 zou zijn het voorbijstreven van $ 0,1. Doordat Ethereum 2.0 implementatie in Q1 2021 plaatsvindt. Dit zal Zilliqa in 2021 hopelijk een sterke prijsgroei geven. Verwacht wordt dat ZIL tegen het einde van 2021 ongeveer $ 0,10. 

Zilliqa verwachting 2025 

Zilliqa biedt nu al minder dan 2 minuten tijd voor het mijnen van een block. Dat is 1000X beter vergeleken met Bitcoin en Ethereum. Op een bepaald moment registreerde het netwerk bijna 2800 transacties per seconde, wat het hoogste is voor welke cryptovaluta dan ook op dit moment. Zilliqa heeft een geweldig team dat indrukwekkende innovaties kan invoeren.  

Als het team erin slaagt om meer grote partnerschappen aan te gaan, zal dit de prijsgroei stimuleren. Dit zal dan ook positief werken op de marktkapitalisatie van Zilliqa. Zo kan ZIL gemakkelijk tot de top 50 van de belangrijkste cryptovaluta wereldwijd gaan behoren. De coin heeft al noteringen op een grote handelsplatformen. Dus zal verdere groei de prijs kunnen opvoeren tussen $ 0,5 en $ 1,5 eind 2025. 

Zilliqa nieuws verwachtingen

Zilliqa  (ZIL)  heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger. Om in te kunnen spelen op eventuele prijsstijgingen en prijsdalingen, raden wij een ieder die handelt in Zilliqa dan ook aan om het laatste Zilliqa nieuws in de gaten te houden.

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen