Search
Close this search box.

Cryptoclan cryptolunch 13-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins verliezen momentum + institutionele beleggers

De markt is al dagen volatiel en vanochtend zagen we dat de koersen rondom bepaalde key-levels bewogen. Nu zien we dat de koers van de Bitcoin (BTC) en koersen van de meeste Altcoins dit momentum niet vast hebben kunnen houden. Waar men hoopte op een bull-rally zakken de koersen nu terug. Met onze crypto-overzichten ben je weer helemaal bij. Als cryptolunch special serveren we vandaag vijf aanwijzingen dat institutionele beleggers in 2019 in zullen stappen. Uiteraard besteden we ook aandacht aan onze winactie. Eet smakelijk!

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10

De koers van de Bitcoin (BTC) en Altcoin-koersen zijn volatiel. De koersen van een aantal cryptomunten, waaronder de Bitcoin bewegen rond key-level en de markt lijkt af te wachten of er een bull- of beartrend wordt ingezet. Uiteraard hoopte men het eerste, maar afgaande op het meest recente koersoverzicht lijkt die hoop (vooralsnog) ijdel. In ons grafische crypto-overzicht zie je het verlies van momentum in één oogopslag.

Cryptolunch crypto-overzicht 13-december: koers Bitcoin en koersen Altcoins verliezen momentum.
Cryptolunch crypto-overzicht 13-december: koers Bitcoin en koersen Altcoins verliezen momentum. Live koersen vastgelegd om 12.40 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Ook buiten de top 10 zien we in de top 25 Altkoersen de trend langzaam bearish worden. ZCash (ZEC) zakt met -5,66% het verste terug en de Tezos (XTZ), die vanmorgen nog het herstel in dubbele cijfers liet zien verliest momenteel 3,16%. Opvallend is de grote stijging van de koers van de Waves (WAVES). Deze koers stijgt als enige en dan direct met 10,33%. De cryptomunt komt daarmee op plek 25 binnen en is ook de enige cryptovaluta die een positieve weekkoers kan laten zien. De koersoverzichten zijn altijd een momentopname (in dit geval van 12.45). Live koersen kun je de hele dag hier volgen.

Cryptolunch: 5 redenen waarom institutionele beleggers in 2019 in cryptovaluta stappen

Veel beleggers wachten tot institutionele beleggers instappen in crypto-beleggingen. Zij verwachten dat het in 2019 eindelijk zover is. In dit artikel geven we je daarvoor vijf redenen.

Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over.

CryptoDaily met Special: vanavond influencer Kathleen Breitman

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.