Search
Close this search box.

CryptoDaily crypto-overzicht 12-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins herstellen + technische analyse

Gisteren zagen we in de crypto-overzichten nog negatieve koersen voor Bitcoin en de top 25 Altcoins. Vandaag is dat gelukkig anders. Zowel de Bitcoin als Altcoins vertonen tekenen van herstel. In het cryptonieuws brengen we de laatste analyses en ontwikkelingen. Uiteraard besteden we ook aandacht aan onze winactie en serveren we ook vandaag de CryptoDaily Special, waarin we deze keer een inleiding van de technische analyse presenteren.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top 10

Nadat we gisteren rode koersen moesten presenteren is er vandaag weer uitsluitend groen te zien. De Bitcoin-koers stijgt met 3,83% en ook de overige Altcoins kennen groene dagresultaten. Opvallend is de sterke stijging van de Eos (EOS) dat met + 12,47% het meeste herstel laat zien. Ondanks deze positiviteit is het, zoals je in ons grafische crypto-overzicht kunt zien, nog te vroeg voor positieve weekkoersen.

Crypto-overzicht 12 december: koers Bitcoin en koersen Altcoin vandaag positief.
Crypto-overzicht 12 december: koers Bitcoin en koersen Altcoin vandaag positief. Live koersen vastgelegd om 17.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 vertonen de Altkoersen in de top 25 een sterk herstel. Tezos (XTZ) voert de lijst aan met een stijging van + 17,25%. BinanceCoin (BNB) mag als enige andere munt het herstel met + 10,97% in dubbele cijfers schrijven. Het herstel van de andere cryptokoersen in dit marktsegment ligt gemiddeld rond de 5%. TureUSD (TUSD) is de enige cryptomunt die met -0,20% een licht negatief resultaat boekt. Aangezien deze zogenoemde ‘stable coin’ vooral populair is op het moment dat beleggers dalende koersen of onzekerheid verwachten is dit geen negatieve ontwikkeling. De koersen zijn altijd een momentopname (in dit geval van 17.30 uur). De live cryptokoersen bieden wij je 24 uur per dag.

Crypto nieuwsoverzicht

De positieve cryptokoersen zijn aanleiding voor genoeg nieuws. Wij zetten de hoofdpunten op een rij.

  • Het herstel brengt Bitcoin naar een key level. Van hieruit zijn zowel bearish als bull-scenario’s mogelijk. Deze analyse toont de alternatieven.
  • De Ripple (XRP) heeft geen key level bereikt en wordt binnen de marges van bestendige koerslijn verhandeld. Dit zie je in deze analyse.
  • Zowel de CEO van cryptobeurs Binance als cryptobeurs Coinbase spelen met de gedachten om Ripple (XRP) een notering te bieden. Toch is er twijfel.
  • Uit dit onderzoek blijkt dat 80% van de cryptowallets op dit moment minder dan $ 100,- aan waarde in Bitcoin bevat.
  • In dit artikel zet men uiteen waarom de bear-markt positief is voor de ontwikkeling van Tron (TRX).
  • Dit achtergrondartikel gaat over het merkwaardige verhaal van de Burstcoin (BURST), die tot nu toe niet aan de verwachtingen voldoet.
  • Monero (XRM) profileert zichzelf als ‘de slapende reus’ voor gebruik binnen overheden. Lees hier hun motivatie.

Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over.

CryptoDaily Special: cryptostrategie technische analyse

Als je wilt beleggen in cryptomunten kom je graag goedbeslagen ten ijs. Daarbij komt de technische analyse van pas. Wil jij weten hoe de technische analyse van cryptomunten verloopt? CryptoClan.nl zette de zaak op een rijtje en introduceert je in de wereld van de technische analyse met dit artikel.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.