Crypto Daily 26-11: het laatste crypto-overzicht van Bitcoin en Altcoins, cryptonieuws en special

Afgelopen vrijdag verlieten we de cryptokoersen in mineur. Deze crisis zette in het weekend door, tot we vanmorgen wat herstel zagen. Hoewel het vandaag voor de meeste munten hard werken was bleef het resultaat lang positief. Sinds vanmiddag dalen de koersen echter weer sterk. In ons crypto-overzicht van de Bitcoin en Altcoins top-10 en Altcoins top 25 zie je de laatste stand van zaken. Daarnaast lees je een selectie van het laatste cryptonieuws en serveren we ook vandaag weer de CryptoDaily Special, hierin bespreken we vandaag cryptotaal: bear en bull.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altoin top-10

In ons grafische crypto-overzicht zie je direct de laatste stand van zaken. Hierbij vertekenen de resultaten, want hoewel de resultaten op deze handelsdag positief waren was het weekend zwaar. Daarom kunnen koersen tussen vrijdag en nu fors gedaald zijn. Een stijging over 24-uur geeft dan ook een vertekend beeld. Bekijk daarom rustig onze crypto-daily van afgelopen vrijdag nog een keer. Hierna zie je het grafische crypto-overzicht van vandaag.

Crypto-overzicht 26 november: Bitcoin en Altcoins weer onderuit in pessimistische markt
Crypto-overzicht 26 november: Bitcoin en Altcoins weer onderuit in pessimistische markt. Live koersen vastgelegd om 18.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Buiten de top 10 kleuren de koersen van de Altcoins over het algemeen ook vervaarlijk rood. Nem (NEM), ZCash (ZEC) en oX (ZRX) scoren met respectievelijk + 1,90%, + 1% en + 0,25% op het moment van schrijven nog positief. Alle andere Altcoins tussen de 11de en 25ste plaats staan inmiddels (18.10 uur) weer in de min. Grootste dalers zijn Ontology (ONT), dat 7,27 % verliest en Iota (MIOTA), dat 6,96 % verliest. Gemiddeld verliezen de koersen zo’n 3,5%. Uiteraard kun je de live koersen 24 uur per dag bij ons volgen.

Crypto Nieuwsoverzicht

In het nieuwsoverzicht de laatste ontwikkelingen. Algemene trend lijkt dat het pessimisme nog allerminst verdreven is.

  • In dit artikel wordt uitgelegd waarom de pairing BTC/USD de komende dagen onder de $ 3.000,- kan schieten.
  • Natuurlijk zijn er altijd voorspellers die gelijk hebben. Vandaag brachten wij een overzicht met kenners die deze crisis hadden voorzien.
  • Waar reguliere handelaren soms in paniek lijken te raken van de koersval zouden institutionele beleggers hun kalmte bewaren volgens dit artikel.
  • BSV (de afsplitsing van Bitcoin Cash die tegen het bestaande ontwikkelteam was) heeft bekend gemaakt de oorlog te staken en verder te gaan op eigen koers.
  • Na de Bitcoin breekt nu ook de Ripple (XRP) door de bodem van belangrijke steunkoersen.

Crypto Daily Special

Als onze Crypto Daily Special serveren wij vandaag een inleiding cryptotaal. Vandaag gaat het daarbij over beren en stieren. Ben jij benieuwd wat zij met cryptokoersen te maken hebben? Je kunt het hier lezen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.