Crypto Daily 23-11: Bitcoin en altcoins gaan negatief het weekend in + Black Friday aanbieding

Gisteren waren de koersen van Bitcoin en Altcoins negatief en daar is vandaag helaas geen verandering in gekomen. In ons crypto-overzicht van de Bitcoin en Altcoin top-10 en de Altcoin top-25 bieden wij jou de laatste stand van zaken voor het weekend. Uiteraard geven we je ook het laatste cryptonieuws en Blockchain-nieuws mee. Daarnaast is het Black Friday en dat gaat ook bij ons niet ongemerkt voorbij. Tot slot serveren we de Crypto Daily Special waarin we op zoek gaan naar de vraag of er sprake is van een bitcoin-bubbel en welke lessen we van de crisis kunnen leren.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoins top 10

Na de negatieve koersen van gisteren en eerder deze week hoopt iedereen op een herstel. Helaas bleef dit op de laatste handelsdag voor het weekend uit. In ons grafisch overzicht zie je hierna direct de negatieve koersen zoals deze op het moment van schrijven op de borden staan. Uiteraard kun je het hele weekend de live koersen volgen op onze site.

Crypto overzicht 23 november: Bitcoin en Altcoins blijven negatief.
Crypto overzicht 23 november: Bitcoin en Altcoins blijven negatief. Live koersen vastgelegd om 18.45 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoins top 25

Ook buiten de top 10 zijn de koersen van de Altcoins uitsluitend negatief. Voor de echte optimisten onder ons kunnen we wel aangeven dat het koersverlies op het moment van schrijven nergens meer dan 10% bedraagt. Grootste verliezers zijn de Dash (DASH) en Ethereum Classic (ETC) die met respectievelijk – 9,03 % en -9,46% meer dan 9 procent verliezen. De Iota (MIOTA) houdt het koersverlies met -2,90% het meest beperkt. Over het algemeen ligt het verlies rond de 6%. De eerste Altcoin die buiten de top-25 een winst noteert is de Bitcoin Diamond (BCD) die een + 3,55% noteert.

Black Friday aanbieding

Zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt is het Black Friday. Uiteraard blijft de cryptowereld daar niet bij achter. Daarom kun je nu de originele Ledger Nano S cryptowallet bestellen met 50% korting. Als jij de originele mat-zwarte Ledger Nano S met 50% korting voor maar € 49,99 wilt ontvangen kun je deze hier bestellen. De aanbieding is beperkt geldig, dus wees er snel bij!

Crypto nieuwsoverzicht

Voordat het weekend aanbreekt zetten we het laatste nieuws over crypto en Blockchain voor je op een rij:

Crypto Daily Special

Het portret van crypto-influencer Roger Ver hou je nog even te goed. We hopen de techniek daar dit weekend de baas te kunnen.

Als onze Crypto Daily Special serveren wij vandaag een antwoord op de vraag of er sprake is van een bitcoinbubbel. Ook gaan wij op zoek naar de lessen die we van de huidige crash kunnen leren. Je kunt het verslag van onze zoektocht en het antwoord op de vragen hier lezen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.