CryptoDaily crypto-overzicht 14-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins gaan negatief het weekend in

Gisteren zagen we de koersen al negatiever worden en dat is in de loop van vandaag niet beter geworden. De koers van de Bitcoin en koersen van de Altcoins staan weer in het rood. Ook de dubbele cijfers staan weer op het bord. De crypto-overzichten hebben op 1 uitzondering na dan ook niet veel goeds te bieden. Uiteraard hebben we ook vandaag een selectie van het laatste cryptonieuws voor het weekend en hebben we als cryptospecial de prijsuitreiking van onze winactie die we samen met cryptokado.eu organiseerden.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Net als gisteren zien we uitsluitend negatieve koersen voor de Bitcoin en Altcoin top 10. We kunnen het crypto-overzicht dan ook zonder veel toelichting presenteren.

CryptoClan crypto-overzicht 14 december: koers Bitcoin en Altcoins blijft zakken.
CryptoClan crypto-overzicht 14 december: koers Bitcoin en Altcoins blijft zakken. Live koersen vastgelegd om 17.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook in de top 25 Altcoins is het koersverloop, op twee uitzonderingen na, uitsluitend negatief. Ontolongy (ONT) voert de verliezers aan met een verlies van -8,49%. Gemiddeld ligt het verlies op zo’n 5%. De enige twee uitzonderingen zijn de TrueUSD (TUSD) met + 0,33% en de Waves (WAVES) dat nog steeds een opvallende stijging laat zien, deze keer van liefst 9,12%. Koersen zijn altijd een momentopname (in dit geval van 17.20 uur). De live koersen kun je hier bekijken.

Voor de goede orde: we zien inmiddels diverse weekkoersen positief worden. Dit komt omdat er een stuk herstel van begin december is verdwenen en niet door de huidige resultaten.

Crypto nieuwsoverzicht

Vandaag brengen we je een relatief kort nieuwsoverzicht. Met voor velen het weekend voor de boeg en de negatieve koersen is er weinig nieuws en zijn veel berichten van dezelfde teneur. Daarom is onze selectie vandaag wat korter.

CryptoDaily Special: bekendmaking winnaars winactie cryptokado.eu

De afgelopen dagen informeerden we je dagelijks over de winactie die wij met cryptokado.eu organiseerden. Ben jij benieuwd of jij gewonnen hebt? Lees dan snel dit artikel.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.