Search
Close this search box.

CryptoDaily crypto-overzicht 13-12: koers Bitcoin en koersen Altcoins licht negatief in gespannen markt. Special Kathleen Breitman

In ons crypto-overzicht van gisteren zagen we dat de cryptokoersen zich herstelden en zich op key-level begaven. Dit betekent dat er voor de Bitcoin en diverse Altcoins een trendbreuk in de koersen te verwachten valt. Volgens de principes van de technische analyse kan er dan een ommekeer naar een bull- of bear-rally volgen. Vandaag zien we in de crypto-overzichten dat de markt gespannen wacht tot er een zichtbare trend ontstaat.

In een redelijk vlakke markt zijn de koersen overwegend licht negatief. Uiteraard brengen we je ook vandaag het laatste nieuws, 5 redenen waarom institutionele beleggers in 2019 de cryptomarkt zullen betreden en besteden we voor de laatste keer aandacht aan onze win-actie. In de CryptoClan Daily Special serveren we vandaag een portret van crypto-influencer Kathleen Breitman.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top 10

Na het herstel van gisteren dachten de eerste optimisten al dat er een nieuwe bull-rally ontketend was. Zover is het (nog) niet. We zien een afwachtende markt met relatief kleine koersfluctuaties. Dit leidt tot licht negatieve koersen voor de Bitcoin en Altcoin top 10. Ons grafische crypto-overzicht laat dit direct zien. Het valt daarbij op dat de negativiteit in vergelijking met vanmiddag is toegenomen.

CryptoDaily crypto-overzicht 13 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins afwachtend negatief.
CryptoDaily crypto-overzicht 13 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins afwachtend negatief. Live koersen vastgelegd om 17.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we in de top 25 meer negativiteit dan gisteren. ZCash (ZEC) levert met een 24-uurs koers van -5,52% het meeste in. Tezos (XTZ) zit daar met een verlies van 5,11% vlak onder. De overige cryptomunten verliezen zo’n 2,5 %. Er zijn slechts twee cryptomunten die een stijgende koers laten zien. Maker (MKR) wint 4,54% en ronduit opvallend is de enorme stijging van Waves (WAVES) dat een + van 13,55% noteert en daarmee samen met Tezos als enige cryptomunt positieve weekkoersen laat zien. Zoals altijd zijn de genoemde koersen een moment-opname (vandaag van 17.40 uur) en kun je bij ons 24 uur per dag de live koersen checken.

Crypto nieuwsoverzicht

De gespannen markt biedt aanleiding voor genoeg nieuws. Wij zetten de hoofdpunten op een rij.

  • De koers van de Bitcoin vertoont voortekenen van een nieuwe bear-trend die de koers wel eens onder de $ 3.000,- kan brengen.
  • Bij de Ripple (XRP) blijven de koersbewegingen vooralsnog in de trend.
  • Ethereum (ETH) maakt zich op voor de Constantinopel hard fork.
  • Ondanks de crisis blijven institutionele beleggers enthousiast. Wij gaven vandaag 5 redenen waarom zij in 2019 in kunnen stappen.
  • Dat er wel degelijk toekomst is voor cryptovaluta bewijzen de kerstverlanglijstjes van tieners. V-bucks en cryptovaluta staan met stip bovenaan, zo blijkt uit onderzoek en social media.
  • Tron (TRX) zit in de lift. Dit blijkt uit de aankondiging van Tronbet, dat meldt dat zij bijna 1 miljard volume per 24 uur verwerken.
  • Naast menselijke intelligentie is nu ook de kunstmatige intelligentie sceptisch over cryptovaluta. Google’s AI’s opmerkelijke kwalificatie van de Bitcoin bewijst het.

LAATSTE KANS! Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over.

CryptoDaily Special: vrouwelijke crypto-influencer Kathleen Breitman

Wie zijn de crypto-influencers die de markt bepalen en wat maakt hun invloed zo groot? In onze rubriek crypto-influencers stellen we de grote namen uit de cryptowereld aan jou voor. Vandaag gaat onze special over cryptovrouw Kathleen Breitman. Wil jij weten welke cryptomunt zij oprichtte en hoe zij zoveel invloed kreeg? Lees dan snel dit artikel.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.