Search
Close this search box.

CryptoDaily crypto-overzicht 10 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins dalen weer

Vanmorgen leken de koersen na de crisis van vorige week goed uit het weekend te komen en ook vanmiddag tijdens de cryptolunch was er sprake van een stijging. We zagen tijdens de lunch al wel dat er zich een koerswijziging ontwikkelde. Dat blijkt, want op dit moment zijn de koersen weer hard op weg om hun herstel van het weekend en vanmorgen in te leveren. We bieden je een overzicht in ons crypto-overzicht. UIteraard is er ook vandaag weer cryptonieuws en onze winactie waarmee je gratis cryptovaluta kunt winnen.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top 10

Vrijdag waren de koersen in crisis en gedurende het weekend en vanmorgen trad er een herstel op. Tijdens onze cryptolunch zagen we vanmiddag de koersen al dalen en inmiddels zijn de Bitcoin en Altcoins hard op weg om hun herstel weer in te leveren. Het grafisch crypto-overzicht van vandaag zegt genoeg.

Crypto-overzicht 10 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins in mineur.
Crypto-overzicht 10 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins in mineur. Live koersen vastgelegd om 17.45 uur

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 is het in de top 25 weer uitsluitend negativiteit. De Tezos (XTZ) schrijft het verlies met – 11,16% zelfs weer in dubbele cijfers. Ethereum Classic (ETC) houdt de schade met een verlies van 1,89% momenteel nog het meest beperkt. Gemiddeld verliezen de koersen op dit moment (17.45 uur) zo’n 5%. De live koersen kun je 24 per dag volgen in ons cryptokoers-overzicht.

Crypto nieuwsoverzicht

Uiteraard selecteerden we ook vandaag het laatste cryptonieuws:

Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.