Cryptoclan crypto-overzicht 7-12: crisis koers Bitcoin en koersen Altcoins houden aan

Gisteren zagen we al dat de koers van Bitcoin en Altcoins onder druk bleven. Zoals we vanmiddag tijdens de cryptolunch al zagen is de druk omgeslagen naar een heuse crisis. De Bitcoin schreeft het verlies eerst in dubbele en nu in enkele cijfers. Ook de koersen van Altcoins zijn negatief en ook daar worden de meeste koersverliezen met dubbele cijfers genoteerd. Je ziet het in ons crypto-overzicht. Uiteraard brengen we het cryptonieuws en besteden we aandacht aan onze winactie.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteren was er veel negativiteit op de beurzen en die sfeer is vandaag blijven hangen. In ons grafische crypto-overzicht zien we dat de koers van de Bitcoin na een zware koersval eerder vandaag nu haar verlies weer in enkele cijfers schrijft. Daarbij zien we dat ook de andere cryptomunten zeer negatief presteren. De Bitcoin SV (BSV) is de enige cryptomunt die koerswinst maakt, al is deze winst inmiddels grotendeels verdampt. In ons grafische crypto-overzicht zie je een en ander direct.

Cryptoclan Crypto-overzicht 7 december: crisis koers Bitcoin en koersen Altcoins houdt aan.
Cryptoclan Crypto-overzicht 7 december: crisis koers Bitcoin en koersen Altcoins houdt aan. Live koersen vastgelegd om 17.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

De cryptokoersen bij de Altcoin top 25 zijn zonder uitzondering rood. De BinanceCoin (BNB) voert vandaag de lijst met verliezers aan en verliest liefst 16,37%. Monero (XMR), Nem (XEM), Ethereum Classic (ETC), Tezos (XTZ) en Dogecoin (DOGE) houden het verlies onder 10% beperkt. De Dogecoin (DOGE) presteert met een verlies van 3,49% het beste. De verliezen van de overige munten variëren tussen 5 en 10 %. Uiteraard zijn de koersen een momentopname (van 17.40 uur). De live koersen zijn 24 uur per dag, dus ook het komende weekend hier te bekijken.

Crypto nieuwsoverzicht

Onze selectie van het laatste cryptonieuws is als volgt:

Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo