Search
Close this search box.

Cryptoclan crypto-overzicht 6-12: Koers Bitcoin en koersen Altcoins blijven onder druk

In het crypto-overzicht van vandaag zien we dat de koersen van Bitcoin en Altcoins net als gisteren negatieve cijfers schrijven. In het cryptonieuws zien we een rare beweging van Ethereum en de nodige koersanalyses. Ook zien we het bericht van de SEC dat wellicht de oorzaak is voor de stevige daling van het moment. Uiteraard aandacht voor onze winactie en in de CryptoDailySpecial een portret van crypto-influencer Roger Ver.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteren zagen we al dat de koersen van Bitcoin en Altcoin top 10 niet uit de negatieve spiraal komen. Vandaag is dat beeld niet veranderd. Sterker nog, de negativiteit is toegenomen. Het blijft een pikante ontwikkeling dat de koers van Bitcoin Cash (BCH) wegzakt en de BSV (BSV) koerswinsten blijft schrijven. Ons grafische crypto-overzicht laat je de ontwikkelingen direct zien.

Crypto-overzicht 6 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins blijven onder druk.
Crypto-overzicht 6 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins blijven onder druk. Live koersen vastgelegd om 17.35 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top-25

Het verhaal van de Altcoins in de top-25 die buiten de top-10 vallen is zo mogelijk nog sneller verteld. Alle dagkoersen en weekkoersen zijn negatief. BinanceCoin (BNB) levert hard in op de koerswinst van eerder deze week en verliest 14,37%. Ook Dash (DASH), Ontology (ONT), ZCash (ZEC), Maker (MKR) en Bitcoin Gold (BTG) schrijven het verlies met respectievelijk – 10,29%, – 12,77%, – 12, 36%, – 12,44% en – 11,03% in dubbele cijfers. De overige cryptomunten verliezen zo’n 6%. Overigens zijn deze koersen momentopnames (van 17.40 uur). Ons live-koersoverzicht is 24/7 actueel.

Crypto nieuwsoverzicht

Onze selectie van het laatste cryptonieuws is als volgt:

  • In deze video-analyse wordt besproken of de Bitcoin (BTC) waardeloos kan worden. Dit artikel laat nog meer experts aan het woord over hetzelfde onderwerp.
  • Ook Ethereum (ETH) gaat zwaar onderuit en noteert koersen onder $ 100,-. De plotselinge prijs van $ 13,- die vanmiddag op Coinbase te zien was berust waarschijnlijk op een technisch misverstand.
  • De Eos (EOS) stevent ook af op een bear-rally.
  • In onze cryptolunch bespraken we de invloed van vier vrouwelijke crypto-influencers.
  • Bitcoin Cash (BCH) verloor liefst 81% van haar waarde in de afgelopen maand. Dit artikel gaat op zoek naar oorzaken.
  • De meest vooruitstrevende bestuurster van de SEC heeft aangegeven dat de goedkeuring voor de eerste EFT dagen, maar ook jaren kan duren en adviseert daar niet op te wachten.
  • Ripple werkt weer hard aan haar massa-adoptie.
  • Tron (TRX) is vooralsnog de enige munt waarvoor op basis van analyses een bull break-out te voorzien is.

Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.