CryptoDaily crypto-overzicht 5-12: koersen Bitcoin en Altcoins dalen verder, cryptospecial: fundamentele analyse

Op deze avond van Sinterklaas zijn de koersen van Bitcoin en Altcoins helaas nog niet klaar met hun wild geraas. Rode cijfers zien we liever niet, maar ze moeten toch worden gebracht door Cryptopiet. In het grafische crypt0-overzicht van Bitcoin en Altcoin top 10 kun je de schade zelf zien. In de analyse van de top 25 cryptomunten leggen we uit welke Altcoins winnen en verliezen op punten. Het cryptonieuws houdt je up-to-date. Met onze CryptoDailySpecial zorgen we dat je weer meer over de fundamentele analyse weet. Onze winactie krijgt ook nog wat publiciteit, daarna ben je ons in verband met Sinterklaas wat eerder kwijt. Ondanks de koersen negatief wensen we je een gezellige Sinterklaasavond, zo eindigen we deze intro toch nog positief.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top-10

Na de positieve koersen van gisteren leek een verdere stijging logisch. Helaas is de negativiteit vandaag terug gekeerd. De koersresultaten in de grafische crypto-analyse laten dan ook weinig aan de verbeelding over. Bitcoin Cash (BCH) en Eos (EOS) moeten het verlies zelfs met dubbele cijfers noteren. Impact op de weekkoersen kan dan ook niet uitblijven.

CryptoDaily Crypto-overzicht 5 december: koersen Bitcoin en Altcoins weer lager.
CryptoDaily Crypto-overzicht 5 december: koersen Bitcoin en Altcoins weer lager. Live koersen vastgelegd om 17.00. uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top-25

Ook onder de top 10 is het in de top 25 vooral negativiteit die de boventoon voert. Met uitzondering van de BinanceCoin (BNB), dat een winst van 7,44% noteert, zijn alle koersen negatief. De Tezos (XTZ) verliest met 12,16% als enige meer dan 10%. De overige koersen dalen zo’n 7%. BinanceCoin (BNB), Maker (MKR) en Dogecoin (DOGE) zijn de enige cryptomunten die de weekkoersen positief weten te houden. Uiteraard zijn de koersen een momentopname (van 17.00 uur). De live koersen kun je bij ons 24 uur per dag, dus ook op Sinterklaasavond, volgen.

Crypto nieuwsoverzicht

Onze selectie van het laatste cryptonieuws is als volgt:

  • Gisteren hebben 7 Europese landen onder aanvoering van Frankrijk en Malta de ‘Mediterranean seven‘ opgericht. Deze club gaat zich bezighouden met grootschalige ontwikkeling van Blockchain en het professionaliseren van de markt voor cryptovaluta.
  • Met de huidige koersdalingen beleeft de Bitcoin (BTC) de slechtste maand in 7 jaar. Ook zijn er problemen voor veel ICO’s.
  • Deze analyse bekijkt de negatieve trend van de Ripple (XRP).
  • In onze cryptolunch stonden we stil bij vijf Altcoins die dit jaar van de markt verdwenen zijn.
  • Deze analyse gaat dieper in op de toekomst van de Tron (TRX).
  • Ook de Cardano (ADA) wordt geanalyseerd.
  • Dit artikel besteedt aandacht aan een goed presterende cryptomunt die minder bekend is, de Factom (FCT).

Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over.

Crypto Daily Special

In de Crypto Daily Special presenteren we vandaag het tweede deel van onze uitleg over de fundamentele analyse. Wil je jezelf eerst nog even inlezen met deel 1? Dan kan dat hier. Ga je liever gelijk door naar het tweede deel? Je leest het hier.

 

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.