CryptoDaily 4-12: Bitcoin en Altcoins terug omhoog. Special: fake exchanges

Gisteren moesten we nog negatieve koersen laten zien in het crypto-overzicht. Vanmiddag tijdens de cryptolunch tekende zich al een licht herstel af bij de Altcoins. Nu is ook de koers van de Bitcoin weer een dikke drie procent gestegen en volgen de Altcoins. De weg naar boven lijkt weer ingezet. Uiteraard brengen we je alle details in ons grafische crypto-overzicht van de Bitcoin en Altcoin top 10 en het crypto-overzicht van de andere Altcoins uit de top 25. Daarnaast brengen we je ook vandaag weer een selectie uit het nieuws en is de winactie nog steeds van kracht. Tot slot brengen we je onze CryptoDaily Special die vandaag op basis van een melding van een van onze contacten in het teken staat van fake crypto-exchanges.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top-10

Met over het algemeen positieve dagkoersen en ook een aantal positieve weekkoersen ziet het grafische crypto-overzicht er beduidend gezelliger uit dan gisteren. Je ziet de resultaten zelf in 1 oogopslag.

CryptoDaily crypto-overzicht 4 december: Bitcoin en Altcoins herstellen.
CryptoDaily crypto-overzicht 4 december: Bitcoin en Altcoins herstellen. Live koersen vastgelegd om 17.55 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top-25

Ook het overzicht van de cryptomunten die niet in de top-10 staan ziet er aanmerkelijk prettiger uit. Ethereum Classic (ETC), Tezos (XTZ) en Bitcoin Gold (BTG) lopen met een verlies van respectievelijk 1,31%, 2,32% en 1,68% nog achter de muziek aan, maar voor het overige zien we stijgende dagkoersen. Gemiddeld zo’n % of 6, waarbij BinanceCoin (BNB) en Maker (MKR) met respectievelijk + 12,43% en + 10,66% de winst in dubbele cijfers kunnen schrijven en daarmee de toon zetten. Uiteraard zijn de koersen een momentopname (in dit geval van 17.35 uur). Je kunt de live koersen altijd hier bekijken.

Crypto nieuwsoverzicht

Natuurlijk brengen we je ook vandaag weer een selectie van het laatste cryptonieuws.

  • Het bericht dat de Nasdaq een optiebeurs voor cryptovaluta wil lanceren brengt massa-acceptatie een stuk dichterbij. Dit zien we direct terug in de koersen.
  • Ripple, Nem, Cardano en Fetch.ai hebben de associatie ‘Blockchain for Europe‘ gevormd. Deze lobbyclub moet de EU informeren over de Blockchain-ontwikkelingen en als belanghebbende aan tafel zien te komen bij belangrijke besluiten.
  • Voor de Ripple (XRP) draait de handel om een cruciale koers. Wordt het vervolg bullish of bearish?
  • Het herstel van de Bitcoin (BTC) leidt direct tot speculatie of het herstel duurzaam is.
  • In onze cryptolunch brachten wij vanmiddag naast de koersen een overzicht van vijf opvallende cryptoscams die in 2018 plaatsvonden.
  • De langetermijnanalyse voor Monero (XMR) lijkt bearish.
  • In dit artikel vraagt men zich af in hoeverre ZCash (ZEC) de privacy nog hoog in het vaandel heeft.
  • Met de koersanalyse van de Tron (TRX) sluiten we het nieuwsoverzicht af.

Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over. En bekijk ook eens Bitvavo en Binance voor acties.

Crypto Daily Special

In de Crypto Daily Special bekijken we vandaag cryptocrime. Beleg jij onbewust op een fake cryptobeurs en hoe kun je dat voorkomen? Je leest het hier.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.