CryptoDaily 3-12: Bitcoin en Altcoins kennen sombere handelsdag

Afgelopen vrijdag zagen we al dat de koersen van de Bitcoin en Altcoin top 25 in de min schoten. Helaas is dat in het weekend niet verbeterd. De handelsdag begon dan ook in de min en daar is gedurende de dag niet veel verandering in gekomen. Daarom maakten de meeste koersen dan ook een sombere ontwikkeling door, zoals in ons grafisch crypto-overzicht van Bitcoin en Altcoins top-10 kunt zien en wij zullen toelichten in het crypto-overzicht van de overige munten uit de Altcoin top 25. Uiteraard brengen we je ook vandaag weer een selectie van het laatste nieuws, onze winactie en de CryptoDaily special waarin we vandaag stil staan bij cryptotaal met de beurswijsheden op de cryptobeurzen.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top-10

Vanmorgen zagen we in de crypto-analyse van WANT al dat de koersen niet prettig uit het weekend waren gekomen. Deze negatieve tendens bleef vandaag hangen. Hierdoor laten zowel de Bitcoin als de Altcoins uit de top 10 negatieve dagkoersen zien. Tether (USDT) is met een klein plusje de uitzondering die de regel bevestigt. Dit plusje draagt eraan bij dat de USDT samen met Bsv (BSV) en Cardano (ADA) positieve weekkoersen kan tonen. Je ziet het zelf meteen.

CryptoDaily Crypto-overzicht 3 december: Bitcoin en Altcoins hard onderuit op sombere handelsdag.
CryptoDaily Crypto-overzicht 3 december: Bitcoin en Altcoins hard onderuit op sombere handelsdag. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zijn de Altcoins in de top 25 niet positief gestemd. De koersen verliezen gemiddeld bijna 10% en Neo (NEO) Ontology (ONT) en ZCash (ZEC) schrijven het verlies met respectievelijk -10,40%, -11,34% en -10,95% zelfs met dubbele cijfers. Onder dergelijke omstandigheden zijn de weekkoersen kwetsbaar. Dit zien we ook. Tron (TRX), Ethereum Classic (ETC) en Maker (MKR) zijn de enige cryptomunten met positieve weekkoers. Uiteraard zijn de koersen altijd een momentopname (in dit geval van 17.40 uur). De live koersen kun je hier 24 uur per dag volgen.

Crypto nieuwsoverzicht

Zoals elke dag brengen we je ook vandaag een selectie van het cryptonieuws:

  • De negatieve koers raakte rond 16.30 uur in een stroomversnelling. Hier de eerste analyse.
  • Influencer Jim Breyer voorziet het einde van de koersdalingen nog niet, maar blijft positief.
  • In deze analyse voorziet men of er een bull-run aanstaande is voor de Ripple (XRP).
  • In onze cryptolunch stonden we stil bij vijf opmerkelijke bitcointransacties.
  • Technologiefondsen in het Amerikaanse Ohio hebben de inschrijving geopend voor een fonds van $ 100 miljoen voor Blockchain startups.

Winactie: Win Gratis Bitcoin en andere cryptomunten

Iedereen die zich op 14 december 2018 voor 11 uur geabonneerd heeft op de gratis CryptoDaily maakt kans op gratis cryptovaluta. Lees er hier alles over.

Crypto Daily Special

In de Crypto Daily Special bekijken we vandaag de cryptotaal. Welke beurswijsheden kan jij vaak horen? Je leest het hier.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.