CryptClan Daily crypto-overzicht: Bitcoin en Altcoins volatiel

Gisteren zagen we in ons crypto-overzicht een stevig herstel van de koersen van Bitcoin en Altcoins. Vandaag zakte het positieve sentiment langzaam wat terug en lijkt het herstel te haperen. De Bitcoin noteert wederom een plus, maar de koersen van de Altcoins zijn, zoals we zullen zien, wisselender. Uiteraard brengen we ook een selectie van het cryptonieuws van vandaag en de CryptoDaily Special waarin we vandaag crypto-influencer Tom Lee onder de loep nemen. Wie is hij en waarom is zijn mening zo belangrijk?

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top-10

Gisteren konden we de cryptokoersen als een groene golf laten zien. Vandaag is dat wat lastiger, want het herstel lijkt wat te stagneren. In onderstaand overzicht zie je de koersbewegingen van de Bitcoin en top 10 Altcoins in een oogopslag.

Crypto-overzicht 29 november: koersen Bitcoin en Altcoins volatiel. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 is het verloop van de top 25 Altcoins wisselvallig. Qua stijgingen is Tron (TRX) met 10,88 % het uiterste en bij de dalende Altcoins vormt Tezos (XTZ) met -7,72 % het dieptepunt. Kortom, de volatiliteit in de markt is vandaag zeker terug. De koersen zijn een momentopname (van 17.40 uur), maar natuurlijk de hele dag live bij ons te volgen.

Crypto nieuwsoverzicht

Uiteraard was er ook vandaag weer veel nieuws. Wij brengen je een selectie:

  • Deze analyse laat zien dat de Bitcoin-koers snel klimt, maar dat de beren niet bang zijn.
  • Ook de koers van de Ripple (XRP)  staat op een kruispunt. Gaat men beren of stieren tegemoet?
  • In onze cryptolunch serveerden wij vanmiddag de visie van de SEC op regulering van cryptovaluta.
  • De koersstijging van Tron (TRX) kan voortkomen uit een investering van liefst 100 miljoen dollar die zij aankondigden.
  • Crypto-analist Fred Wilson is nog niet gerust op een herstellende markt.

 

Crypto Daily Special

Crypto-influencers staan op donderdag centraal in de Crypto Daily Special. Vandaag zoomen we in op influencer en cryptobull Tom Lee. Wil jij weten wie hij is en waarom hij zo belangrijk is? Je leest het hier.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.