Crypto-overzicht 11-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten weer groen

Gisteren zagen we hoe de koersen ineens een diepe duik in de rode cijfers maakten. Dat leek lang zo te blijven, maar sinds een uur kantelt de markt.  In ons crypto-overzicht van vandaag zie je de laatste stand van zaken. Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag bekijken we of hard fork Ethereum Nowa een scam kan zijn en zien we wat experts denken over de koers van Bitcoin Cash (BCH) in 2019.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren waren de koersen negatief en vandaag leek dat lange tijd niet veel beter. Rond het einde van de middag draaide het sentiment en zien we groene koersen verschijnen. Ook het aantal positieve weekkoersen neemt weer toe. Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht.

CryptoClan crypto-overzicht 11 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten besluiten handelsweek positief. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.
CryptoClan crypto-overzicht 11 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten besluiten handelsweek positief. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 herstellen de koersen snel. We zien daar zelfs alweer de eerste stijging in dubbele cijfers op het bord. Let op, ook vandaag kan het beeld van Ethereum Classic (ETC) vertekenen aangezien de handel her en der stilgelegd of gepauzeerd is als gevolg van de 51% aanval.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

CryptoDailyLunch Special: kan Ethereum (ETH) hard fork Ethereum Nowa (ETN)(ETHN) een scam zijn?

Ethereum Nowa is de tweede van 3 hard forks van Ethereum (ETH). Toen we een reguliere introductie aan het voorbereiden waren kwamen we ook bij deze munt een aantal bijzonderheden tegen. Dit leidde tot de vraag ‘kan Ethereum (ETH) hard fork Ethereum Nowa (ETN) een scam zijn? In deze bijdrage delen we onze bevindingen zodat je die vraag kunt beantwoorden.

CryptoDaily Special: Dit voorspellen experts over de koers van de Bitcoin Cash (BCH) in 2019!

Wat zijn de verwachtingen van experts bij een cryptomunt die in 2018 vooral ruzie maakte maar nu toch de vijfde plaats op de ranglijst van marktkapitalisatie inneemt? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.