Search
Close this search box.

CryptoDaily 10-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief

Gisteren zagen we hoe de koersen volatieler werden na een dag van koersstijgingen.  In ons crypto-overzicht van vandaag zie je de laatste stand van zaken. Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag bekijken we of hard fork Ethereum Classic View een scam kan zijn en zien we wat experts denken over de koers van Eos (EOS) in 2019.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Vanmorgen begonnen de koers van Bitcoin en meeste cryptomunten positief aan de dag. Rond een uur of 7 sloeg het sentiment om en verschenen er negatieve cijfers. Inmiddels zien we een flinke daling met veel dubbele cijfers. Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 10-1 Koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief. Live-koersen vastgelegd om 17.40 uur.
Crypto-overzicht 10-1 Koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief. Live-koersen vastgelegd om 17.40 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we uitsluitend negatieve koersen. Let op, ook vandaag kan het beeld van Ethereum Classic (ETC) vertekenen aangezien de handel her en der stilgelegd of gepauzeerd is als gevolg van de 51% aanval.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 10 januari. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten 10 januari. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

  • Een koersval als die van vandaag vraagt om een verklaring. Deze wordt hier gezocht.
  • Toch lijkt de Bitcoin (BTC) volgens sommigen klaar voor de volgende Bull-breakout.
  • Ethereum (ETH) lijkt last te hebben van dumping en verliest de tweede plek in marktkapitalisatie weer aan Ripple (XRP).
  • Santander Bank is erg positief over de toepassing van Ripple-oplossingen.
  • In dit artikel gaat men nader in op de 51% aanval bij Ethereum Classic (ETC).
  • Ook Tron (TRX) heeft last van de prijsdalingen.
  • Met deze analyse van de drie grootste cryptomunten sluiten we het cryptonieuws af.

CryptoDailyLunch Special: kan Ethereum (ETH) hard fork Ethereum Classic Vision (ETCV) een scam zijn?

Ethereum Classic Vision is de eerste van 3 hard forks. Toen we een reguliere introductie aan het voorbereiden waren kwamen we een aantal bijzonderheden tegen. Dit leidde tot de vraag ‘kan Ethereum (ETH) hard fork Ethereum Classic Vision (ETCV) een scam zijn? In deze bijdrage delen we onze bevindingen zodat je die vraag kunt beantwoorden.

CryptoDaily Special: Dit voorspellen experts over de koers van de Eon in 2019!

Wat zijn de verwachtingen van experts bij een cryptomunt die niet vaak de media haalt, maar wel de vierde plaats op de ranglijst van marktkapitalisatie inneemt? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.