CryptoDaily 9-1 crypto-overzicht: koers Bitcoin en koersen cryptomunten volatiel na positieve dag

Gisteren zagen we hoe de koersen snel herstelden na het nieuws over Ethereum Classic (ETC). Ook vandaag zette het herstel de hele dag goed door. In ons crypto-overzicht zien we dat de koers van Bitcoin en cryptomunten nu volatieler zijn en minder hard stijgen. In onze special lees je alles over het nieuws rondom de Ripple (XRP) en in de Crypto Daily Special staan we stil bij de voorspellingen van crypto-experts over de koers van de TRON (TRX).

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren waren de cryptokoersen positief en die trend zette vandaag het grootste deel van de dag door. Inmiddels zien we de koersbewegingen iets vervlakken. De negatieve koersen lijken momentopnames.

Crypto-overzicht 9 januari: koersstijging Bitcoin en cryptomunten vervlakt. Live koersen vastgelegd om 18.35 uur.
Crypto-overzicht 9 januari: koersstijging Bitcoin en cryptomunten vervlakt. Live koersen vastgelegd om 18.35 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we het beeld van volatiele koersen en afvlakkende resultaten terug. Let op, ook vandaag kan het beeld van Ethereum Classic (ETC) vertekenen aangezien de handel her en der stilgelegd of gepauzeerd is als gevolg van de 51% aanval.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 9 januari. Live-koersen vastgelegd om 18.35.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten 9 januari. Live-koersen vastgelegd om 18.35.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

CryptoDailyLunch Special: Het laatste Ripple nieuws

Ripple had positief nieuws te melden over hun betaaloplossing RippleNet. Ben jij benieuwd wat er gebeurt en wat de impact op de koers van Ripple (XRP) kan zijn? In deze bijdrage zetten we alles op een rijtje.

CryptoDaily Special: Dit voorspellen experts over de koers van de Tron in 2019!

Wat zijn de verwachtingen van experts bij een van de best presterende cryptomunten van 2018, die ook in 2019 alweer positief scoorde? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.