CryptoDaily 8-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten volatiel na slecht nieuws

Gisteren zagen we positieve koersen voor de Bitcoin en cryptomunten top 25, maar na het slechte nieuws over Ethereum Classic (ETC) van vannacht openden de koersen vanochtend zwaar negatief. Inmiddels is er herstel te zijn en lijken de koersen veerkrachtig maar volatiel. In onze special lees je alles over de gebeurtenissen rondom Ethereum Cash en in de Crypto Daily Special blikken we vooruit naar de 3 hard forks van Ethereum (ETH).

Voordat we gaan start gaan bieden we je graag onze excuses aan. Door de wijzigingen aan de site is de lunch-update per ongeluk 2 maal verzonden. Daarnaast is deze special wat haperender verschenen dan je gewent bent. Dit doet aan de kwaliteit van informatie niets af en morgen zijn we weer met de vertrouwde bijdragen op de vertrouwde tijdstippen compleet.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren waren de cryptokoersen positief. Na een slechte opening naar aanleiding van het slechte nieuws rondom Ethereum Cash (ETC) volgende gedurende de dag herstel. De koersen zijn nu weer iets volatieler.

Crypto-overzicht 8 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten volatiel na slecht nieuws. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.
Crypto-overzicht 8 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten volatiel na slecht nieuws. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we het beeld van volatiele koersen terug. Let op, het beeld van Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien de handel her en der stilgelegd of gepauzeerd is.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 8 januari. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten 8 januari. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

In verband met een technisch probleem wordt het nieuwsoverzicht later aangevuld.

CryptoDailyLunch Special: Ethereum Classic (ETC) gehackt. Update: met reactie van Bitvavo

Vannacht was er paniek over de ontwikkelingen bij Ethereum Classic (ETC). Wat was er aan de hand, waarom wordt de handel gepauzeerd en hoe reageren de Nederlandse cryptobeurzen? In deze bijdrage zetten we alles op een rijtje.

CryptoDaily Special: Dit moet je weten over de 3 hard forks van Ethereum (ETH) in januari!

Welke 3 hard forks van Ethereum gaan er in januari 2019 plaatsvinden en hoe kom jij aan de nieuwe cryptomunten? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.