Search
Close this search box.

CryptoDaily 7-1: Positieve dag voor koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten

Afgelopen vrijdag zagen we in onze crypto-overzichten een volatiele markt en een mix van groene en rode cijfers. Vandaag zien we in het grafisch crypto-overzicht van de Bitcoin en top 10 Altcoins voornamelijk positieve cijfers. Ook buiten de top 10 is de tendens bij de top 25 Altcoins voornamelijk positief. Naast onze overzichten bieden we natuurlijk het laatste nieuws en onze specials over de Ledger Nano X die vandaag aangekondigd is en de verwachting van Ethereum (ETH) voor 2019.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Afgelopen vrijdag waren de koersen volatiel. Vandaag was het beeld beduidend positiever na een gunstig verlopen cryptoweekend. Met ons grafische crypto-overzicht ben je direct op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Crypto-overzicht 7 januari: positieve dag voor koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.
Crypto-overzicht 7 januari: positieve dag voor koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we hoofdzakelijk groene cijfers na een positieve handelsdag.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

Uiteraard brengen we je ook vandaag weer een selectie van het laatste cryptonieuws:

CryptoDailyLunch Special: de Ledger Nano X

Ledger is dé fabrikant als het om hardware wallets gaat. De Ledger Nano S was al een verkoopsucces, maar nu lanceren zij de revolutionaire Ledger Nano X. Ben jij benieuwd wat deze hardware wallet zo uniek maakt? In deze bijdrage zetten we alles op een rijtje.

CryptoDaily Special: wordt Ethereum (ETH) dé cryptomunt in 2019?

Wat zou oprichter Vitalik Buterin te vertellen hebben over de koes die Ethereum in 2019 wil varen en wat denken de experts? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.