Search
Close this search box.

Breaking: CryptoDaily crypto-overzicht koers Bitcoin en koersen cryptomunten schieten omhoog

We zagen tijdens de cryptolunch al dat de koers van de Bitcoin en koersen van de meeste cryptomunten sterk herstelden van gisteren. Het herstel zet inmiddels sterk door en we zien veel stijgingen in dubbele cijfers op de borden. Dit zien we ook terug in de weekoverzichten. In ons crypto-overzicht brengen we je volledig op de hoogte. Naast de koersen staan we vandaag stil bij de specifieke taal in de cryptowereld. Benieuwd met welke afkortingen je geen investeringsadvies voor de Bitcoin meer mist? Je leest het in onze CryptoDaily Special.

Koers Bitcoin en koers top 10 cryptomunten

In ons crypto-overzicht van gisteren zagen we nog negatieve koersen. Vandaag is dit volkomen anders. De koers van Bitcoin en de meeste cryptomunten herstellen krachtig. Her en der herstellen de dagkoersen met dubbele cijfers. Dat zie je uiteraard ook in de weekkoersen terug. In ons crypto-overzicht zie je de actuele koersen direct.

CryptoDaily Crypto-overzicht 5 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen sterk. Live koersen vastgelegd om 21.05 uur.
CryptoDaily Crypto-overzicht 5 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen sterk. Live koersen vastgelegd om 21.05 uur.

Crypto-overzicht top 25 cryptomunten

Buiten de top 10 is het beeld ook tegengesteld aan dat van gisteren. In dit segment zien we ook alleen positieve dagkoersen, al is het effect op de weekkoersen nog wat minder. In onderstaand overzicht zie je de meest actuele stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 5 maart. Live cryptokoersen vastgelegd om 21.05 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten 5 maart. Live cryptokoersen vastgelegd om 21.05 uur.

Cryptonieuws update:

  • De koers van de Bitcoin (BTC) gaat weer snel richting $ 3.900,-. Gaat het koersplafond van $ 4.000,- nu echt krachtig gepasseerd worden?
  • Uiteraard wordt er al druk gespeculeerd over de reden van deze snelle koersstijging. Litecoin (LTC) lijkt de aanjager.
  • De koers van Litecoin (LTC) steeg razendsnel en boekt inmiddels al meer dan 17% winst in zeer korte tijd.
  • Ook de BinanceCoin valt op door goede prestaties. In dit artikel lees je waarom.
  • Natuurlijk wordt er ook weer gedagdroomd over onvoorstelbare koersen, zoals $ 1.000.000 voor een Bitcoin per eind 2020.

CryptoDaily Special: Met dit cryptojargon mis je geen investeringsadvies voor Bitcoin meer

Zie jij soms in artikelen over crypto ook rare afkortingen staan die je maar overslaat? Wij kennen het gevoel. Toch is het belangrijk om te weten wat die afkortingen betekenen. Wil jij geen investeringsadvies over Bitcoin meer missen? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.