CryptoClanDaily crypto-overzichten: Bulls nemen rustdag

Gisteren zagen we in de CryptoClanDaily dat de bull-trend doorzette. Ook vandaag zijn er nog genoeg stijgingen en daar zitten ook weer flinke percentages en dubbele cijfers tussen. Toch is er vandaag ook wat meer negativiteit te bespeuren. Of dit komt door een normale stap terug om de komende dagen weer ver vooruit te gaan, het opvallende nieuws over Upbit of een andere oorzaak is lastig in te schatten. Natuurlijk was er nieuws en bieden wij je onze CryptoDaily Special met een vooruitblik op de ontwikkeling van Altcoins en Bitcoin in 2019.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Zoals gezegd is er vandaag ook positiviteit in de markt. Dit zien we bij de grote stijgingen van Tron (TRX) en Cardano (ADA). Helaas maken de Bitcoin (BTC) en grotere cryptomunten pas op de plaats. Overigens zien we dat de dalingen nu vaak lager zijn dan de koersstijgingen van gisteren. Wat meer opvalt is dat het sentiment op het moment van schrijven negatief is.

CryptoClan crypto-overzicht 21 december: koers Bitcoin en Altcoins negatief.
CryptoClan crypto-overzicht 21 december: koers Bitcoin en Altcoins negatief. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook het crypto-overzicht voor de andere munten uit de crypto top 25 laat zien dat de bull-trend voor nu stagneert.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

Ook vandaag was er genoeg nieuws, dus ook vandaag bieden we het nieuwsoverzicht.

CryptoDaily Special influencers: experts over de Bitcoin in 2019 en de toekomst van Altcoins

In de rubriek crypto-influencers delen we wekelijks de meningen en mensen die de koersen mede bepalen. Vandaag gingen we op zoek naar vooruitblikken voor volgend jaar. Ben jij benieuwd wat experts denken over de Bitcoin in 2019 en de toekomst van Altcoins? Lees en bekijk dan snel dit artikel.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce