Search
Close this search box.

Cryptolunch 28-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten in mineur + specials

Het weekend is niet positief verlopen voor de meeste cryptokoersen, waaronder de Bitcoin. Ook vanochtend houdt het negatieve sentiment op de beurs aan. Er zijn altijd uitzonderingen, zo komt HoloChain (HOT) met een prima resultaat de top 25 binnen. Ons crypto-overzicht met koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen je tijdens deze cryptolunch direct de laatste stand van zaken. Daarnaast kijken we in de lunchspecial naar de hard fork Stellar Lightning (XLL) en herinneren we je even aan de verkoop van de BitTorrent Token, die vanaf vanmiddag 16 uur begint. Tot slot kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond met daarin het nut van een handelslogboek.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Vanmorgen zagen we al dat de Bitcoin en meeste cryptomunten negatief uit het weekend kwamen. In deze negatieve sfeer is vanochtend nog geen verandering gekomen. De koersen tonen dan ook rode cijfers. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Crypto-overzicht 28 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten in het rood. Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.
Crypto-overzicht 28 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten in het rood. Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zijn de koersen over het algemeen niet positief aan de week begonnen. Grote uitzondering is de Holo (HOT), deze komt met een indrukwekkende stijging de top 25 in. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.

Vrijdag op CryptoClan.nl: Beste wallets voor 2019

Afgelopen vrijdag publiceerden wij het overzicht met de beste cryptowallets voor 2019. Wil jij inspiratie opdoen of jouw wallets uitbreiden? Lees dan dit artikel!

Reminder: vandaag start voorverkoop BitTorrent token

Zoals we je afgelopen vrijdag al informeerden start vanaf 16.00 uur vanmiddag de voorverkoop van de BitTorrent Token (BTT). De aandacht is enorm, dus zorg dat je op tijd bestelt als je BTT wilt kopen. In dit artikel lees je de spelregels en wijze van kopen.

Cryptolunch special: Stellar Lightning (XLL) hard fork

Vandaag vindt de Stellar hard fork Stellar Lightning (XLL) hard fork plaats. Zoals vaker gingen wij op onderzoek uit. Is het een mooie gelegenheid om vanavond gratis cryptomunten te pakken met de airdrop of is het een scam? Je leest het in de CryptoClan Lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond het belang van een handelslogboek.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.