Search
Close this search box.

Cryptolunch 14-1: koers Bitcoin en cryptomunten beginnen de week in mineur

Afgelopen vrijdag leek de markt te kalmeren. Schijn kan bedriegen, want gedurende het weekend en tijdens de eerste handelsochtend van deze week zetten de koersdaling van Bitcoin en de meeste andere cryptomunten door. Met onze koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten brengen we je tijdens deze cryptolunch direct op de hoogte van de laatste stand van zaken. In de lunchspecial staan we stil bij de visie van Nasdaq. Welke trends zijn volgens hen bepalend voor de koers van de Bitcoin in 2019? Ook kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Afgelopen vrijdag leken de koersen van Bitcoin en de meeste andere cryptomunten te kalmeren. Helaas was dit geen voorbode van een ommekeer, maar een stop op weg naar verdere koersdaling. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 14 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief uit het weekend. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Cryptolunch 14 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief uit het weekend. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zijn de koersen van de meeste cryptomunten nog steeds negatief. Let op! De koers van de Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien transacties vertraagd zijn en de handel her en der geheel of gedeeltelijk gepauzeerd is. Dit nog steeds naar aanleiding van de 51%-aanval van vorige week.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

Ook buiten de top 10 lijken de koersen langzaam iets minder negatief te worden en wat ruimte terug te winnen. ZCash (ZEC) zet zelfs weer een positief resultaat op het bord.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: Welke trends zijn volgens de Nasdaq cruciaal voor de koers van Bitcoin in 2019?

Bij de Nasdaq schijnt men nogal bezig te zijn met beleggen. Als zij zich uitspreken over de trends die de koers van de Bitcoin in 2019 gaan bepalen willen we je die informatie natuurlijk niet onthouden. Ben jij ook benieuwd waarom februari cruciaal wordt? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond onze vooruitblik op de koersverwachting van Stellar (XLM) in 2019.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.