Search
Close this search box.

Cryptoclan Daily koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen door

Nadat we gisteren al een sterk herstel zagen stijgen de koers van Bitcoin en de koersen van Altcoins vandaag steeds verder door. In onze grafische crypto-overzichten presenteren wij de laatste stand van zaken. Uiteraard presenteren we ook het nieuwsoverzicht. Tot slot proberen we aan de hand van de stijgende koersen de technische analyse verder inzichtelijk te maken.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Net als gisteren zien we in het grafisch crypto-overzicht van de koers van de Bitcoin en de koersen van de Altcoins weer sterke stijgingen. We hoeven dan ook weinig woorden aan de grafiek te verspillen.

CryptoClan crypto-overzicht 19-12 koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen door
CryptoClan crypto-overzicht 19 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen door. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 geven de Altcoins, net als gisteren, zonder uitzondering positieve resultaten:

Crypto-overzicht top 25 Altcoins
Crypto-overzicht top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

Ook bij stijgende koersen is er genoeg nieuws, dus ook vandaag bieden we het nieuwsoverzicht. Dit lijkt overigens iets korter aangezien we de meeste analyses al verwerkt hebben in onze CryptoDaily Special van vandaag.

CryptoDaily Special Cryptostrategie: Technische analyse bij stijgende koersen

In de rubriek cryptostrategie delen we wekelijks manieren om rationeler te beleggen. Na onder meer de fundamentele analyse en de inleiding van de technische analyse gaan we deze week de technische analyse in de praktijk brengen aan de hand van de stijgende koersen. Ben jij benieuwd hoe dit werkt? Lees en bekijk dan snel dit artikel.

 

Het antwoord op de laatste vraag: op lange termijn is er sprake van een kopersmarkt en op korte termijn een bearish patroon. De hele uitleg lichten wij later toe maar kun je hier alvast (in het Engels) lezen.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.