Tezos verwachting

Tezos verwachitng

Tezos is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Tezos.

9,8Meer informatie
9,4Meer informatie
9,0Meer informatie
8,7Meer informatie
8,2Meer informatie

Wat is dan de Tezos koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Tezos met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Tezos Dit is erg positief voor de prijs van Tezos in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Tezos verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Tezos

De prijs voorspellingen voor Tezos wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Tezoseen favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

2021 Tezos verwachting 

De verwachting is dat het altseizoen nabij is. De token van Tezos, XTZ, behoort tot de beste altcoins om grote winsten te boeken. Het geld van Bitcoin-winsten gaat vaak eerst naar bluechip altcoins en big cap-munten. En pas dan stroomt het naar de minder populaire en kleinere projecten. XTZ staat heel bekend om zijn staking mechanisme en zijn rol als prijsaanjager. Beide factoren zijn belangrijk voor een positieve prijskracht voor Tezos. 

Vooral omdat nu steeds meer cryptocurrency-uitwisselingen investeren in staking als service. Tezos is een staking product dat regelmatig als nummer een coin wordt aangeboden. Hierbij zijn Coinbase, Cex.io en nu ook Binance in deze sector van de crypto-industrie terechtgekomen. En elk een biedt Tezos aan als de eerste coin voor staking op hun platforms. De verwachting is dat Tezos tegen december 2021 in waarde zal stijgen met 150% tot wel 300%. Tussen $ 1,44 en $ 3,18. 

Tezos 2025 voorspelling 

Tezos behoorde tot een van de grootste ICO’s, tijdens de crypto-razernij van 2017. Het behoorde ook tot de vele andere vaporwareprojecten. Echter, het XTZ-team bleef werken aan hun product en daarom lijkt nu een soort toekomst te hebben. Het is geen makkelijke weg om een enigszins stabiel cryptoproject te hebben en onderlinge machtsstrijd werkt ook niet bevorderlijk.  

Toch zou XTZ in de schijnwerpers kunnen springen en tot de top 10 coins kunnen behoren in 2023. Nadat de waardeloze projecten door de markt zijn weggevaag. Hierdoor zou de XTZ-tokenprijs kunnen stijgen tot het hoogste niveau ooit van $ 11 per coin. En als de coin er nog is in 2025, heeft het de moeilijkste omstandigheden overleefd. Dat zou bijdragen aan een aanzienlijke waardestijging van de coin van 10 tot 100X. Een XTZ zou dan $ 110 tot wel $ 1.100 kunnen kosten. 

Tezos nieuws verwachtingen

Tezos (XTZ) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger.

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen