Search
Close this search box.

Wallet van Robert 27: sterk rendement, uitbreiding strategie

Met de vorige wallet van Robert deelde ik al hoe mijn investeringen in Altcoins het verlies van de Bitcoin wisten te dempen. Ook de afgelopen periode blijken de Altcoins het rendement verder op te stuwen. Ook blijkt dat het nemen van rationele beslissingen bij hoge volatiliteit tot succes kan leiden. In deze wallet van Robert deel ik mijn resultaten en blik ik vooruit naar mijn acties van de komende week.

Mijn beleggingen via Bitcoin Meester

Deze periode heb ik ten opzichte van de vorige wallet van Robert geen wijzigingen doorgevoerd.

Ik ging dus verder met de bestaande portefeuille bij Bitcoin Meester. Die bevat een saldo fiat geld, de Bitcoin (BTC),  Ethereum (ETH),  Ripple (XRP), Eos(EOS), BinanceCoin (BNB) en de Basic Attention Token (BAT). De markt bleef de afgelopen periode consolideren. Daarom waren er betrekkelijk weinig kansen om door wijzigingen een winst te genereren. Door de stabiele koersen kon ik mijn langetermijnvisie aanhouden.

[affcoups id=”2543″]

Welke resultaten boekte de wallet van Robert in de afgelopen periode?

Sinds de vorige tussenstand bleek de markt te consolideren. Kleine rendementen en kleine verliezen wisselden elkaar af. Hoewel je het door de kleine koersverschillen per dag niet direct merkt loopt het rendement (positief of negatief) in zo’n periode flink op. Het is dan ook goed om niet alleen de 24-uurs koersen te vergelijken, maar ook de rendementen op langere termijn in het oog te houden.

Door dit te doen zien we dat het vasthouden aan de lange termijnvisie (in dit geval consolideren in Bitcoin en grote Altcoins en voorts zo veel mogelijk ‘hodl’) profijtelijk kan blijken.

Waar de Bitcoin namelijk sinds de vorige wallet een licht verlies leed van – 0,66% boden de Altcoins beduidend betere rendementen. Ripple (XRP), BinanceCoin (BNB) en Basic Attention Code (BAT) scoren zware dubbele cijfers en maken daarmee de wallet weer flink positief. In plaats van verlies noteert mijn wallet namelijk een rendement van + 8,64%. Hieronder zie je mijn resultaten in een overzicht.

Wallet van Robert Altcoins redden Bitcoin weer
De Bitcoin blijft onderpresteren. Mijn langetermijnvisie om bij consolidatie niet te bewegen en Altcoins te blijven steunen leidt tot rendement.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Zolang de markt consolideert is er weinig reden tot wijziging. De technische analyses geven echter aan dat er meer volatiliteit op komst is. Wanneer deze positief blijkt is het een mooi moment om de wallet weer strategisch te versterken.

Bovendien gaat er in de komende dagen sowieso een mutatie plaats vinden. Ons saldo fiat geld biedt namelijk op deze wijze geen rendement. Nu Bitcoin Meester rente biedt voor investeringen in stable coins is het een mooie gelegenheid om daarvan te profiteren. Ook hiervoor ontwikkelen we een strategie en zodra deze er is zullen we die uitleggen en bij de wallet gebruiken.

Vooralsnog ga ik dus met een ongewijzigde wallet aan de nieuwe periode beginnen. Hoe mijn wallet eruit ziet zie je hierna.

[ninja_tables id=”2558″]

Zodra ik de strategie voor stable coins in mijn wallet verwerkt heb of zodra er andere mutaties zijn meld ik deze direct op Twitter. Daar kunnen we ook met elkaar over de wallet discussiëren en/of het laatste nieuws bespreken.

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.