Waves verwachting

Waves verwachting 2021

Waves is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Waves.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Wat is dan de Waves koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Waves met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Waves Dit is erg positief voor de prijs van Waves in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Waves verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Waves

De prijs voorspellingen voor Waves wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Waves een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

Waves verwachting 2021 

Waves heeft tot dusver in 2021 geen gemakkelijk begin gehad. Hierbij ervoer het token prijzen die vanaf 2 januari tot en met 4 januari met meer dan 17% zijn gedaald. Nadat Bitcoin op de hitlijsten was gestegen, was er wat optimisme op de markt. Toch keerde de koers van Waves zich om, terwijl de verkoopdruk opnieuw steeg, en zakte naar de steun bij $ 5,05. 

Een blik werpen op de grafieken toont aan dat Waves sinds december een neerwaartse trend vertoont. Beleggers zouden, met de aandacht hierop gevestigd, misschien wat langer moeten wachten op een uitbraak. Omdat de indicatoren beweerden dat de prijzen op korte termijn bearish zouden kunnen zijn. Toch wordt iedere dag de vraag naar digitalisering van activa groter met stijgende bewustwording voor crypto. 

 Ondanks het bearish sentiment heeft Waves de potentie om verder te groeien en groter te worden in 2021. WAVES heeft nu al belangrijke partnerschappen afgesloten en als die goed gaan, is het mogelijk dat WAVES 2021 afsluit met een waarde van $ 10 per WAVES token.  

WAVES verwachting 2025 

Uit vorige data van WAVES kunnen analytici voorspellen dat het rendabel is om op lange termijn in Waves (WAVES) te investeren. En met lange termijn wordt bedoeld dat de analyse gedaan, de verwachting schetst voor een periode na vier jaar. De prijs van Waves (WAVES) na vier jaar zal ongeveer op $ 15,5 staan. Andere analytici voorspellen een andere prijs voor WAVES na vier jaar tijd. 

Deze analytici hebben uitgerekend, ook met vorige prijsdata dat de WAVES prijs aan het eind van 2025 zal staan op ongeveer $ 38,25. Terwijl andere experts een prijs verwachten van ongeveer $ 26,5 over vier jaar per WAVES token. Uit deze voorspellingen is het duidelijk dat Waves zal groeien in de komende jaren en dat het gunstiger is op lange termijn dan op korte termijn. 

Waves nieuws verwachtingen

Waves (WAVES) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger.

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen