Search
Close this search box.

Crypto-overzicht 1-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief begonnen aan 2019

We beginnen de eerste CryptoClanDaily van 2019 uiteraard met de wens dat jij en jouw dierbaren een gezond, gelukkig en mooi cryptojaar tegemoet gaan. In het eerste crypto-overzicht van 2019 zien we geen vuurwerk op de cryptobeurzen. Sterker nog, de koers van de Bitcoin en koersen van Altcoins zijn overwegend negatief. Daarnaast bieden we natuurlijk onze specials over cryptobeurzen en het overzicht van voorspellingen voor de Bitcoin in 2019. Ook was er op nieuwjaarsdag cryptonieuws, daarvan bieden we een overzicht.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Gisteravond was de tendens al licht negatief. Vandaag blijft de negatieve stemming, mede door de stilte omdat veel beleggers vrij zijn in verband met nieuwjaar, wat hangen. Dit is ook te zien in ons crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 31-12 koers Bitcoin en koersen cryptomunten licht negatief. Live koersen vastgelegd om 17.30 uur.
Crypto-overzicht 31-12 koers Bitcoin en koersen cryptomunten licht negatief. Live koersen vastgelegd om 17.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Buiten de top tien zijn de koersen van de cryptomunten ook negatief. Of het een goed teken is dat alleen stable-coin True-USD (TUSD) een positief resultaat laat zien is te betwijfelen. Beleggers zoeken immers geen stabiliteit als zij grote koerswinsten verwachten. Hoe de koersen verlopen zien we in het volgende grafische crypto-overzicht.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.30 uur.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

Ook vandaag was er genoeg nieuws, dus ook vandaag bieden we het nieuwsoverzicht.

  • Volgens bericht van een hedgefund stappen institutionele beleggers morgen (2 januari) al direct in. Tijd om vanavond nog Bitcoins te scoren of toch te veel champagne? We zien het morgen.
  • Door pure manipulatie dook de voorheen onbeduidende Paragon Coin (PRG) op coinmarketcap ineens op de 18 de plaats op.
  • Meestal wens je elkaar met oud en nieuw het beste. Stellar (XLM) directeur en mede-oprichter van Ripple (XRP) Jed McCaleb voelde die behoefte niet zo en noemde Tron (TRX) ‘garbage’.
  • Wat zijn de 200 belangrijkste cryptowoorden voor iedereen die volgend jaar succesvol wil zijn? Je leest ze hier.
  • In Engeland zijn 18 cryptobedrijven door de beurstoezichthouder aan de schandpaal genageld omdat verwacht wordt dat zij consumenten hebben misleid. Het onderzoek is in volle gang, maar hier lees je alvast de details.

CryptoDaily Special Cryptobeurzen: de grootste crypto-exchanges in 2018 en wat doet Bakkt in 2019?

Wij gingen op zoek naar de grootste crypto-exchanges van 2018 en de wijziging die Bakkt in 2019 in die orde kan aanbrengen na een kapitaalinjectie van $ 182 miljoen.

De resultaten lees je in deze bijdrage.

CryptoDaily Special Bitcoin in 2019: Het overzicht met voorspellingen voor Bitcoin in 2019

We kijken nog een keer vooruit naar de koersverwachtingen van experts voor de Bitcoin in 2019. Je leest hun voorspellingen in dit artikel.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.