We zagen tijdens de cryptolunch vanmiddag positieve koersen en dat bleef de rest van de middag zo.  De koers van Bitcoin en koersen van cryptomunten stijgen dan ook gestaag verder, een enkele uitzondering daargelaten. Het lijkt erop dat positieve en negatieve sentimenten elkaar afwisselen. Dit geldt ook voor de weekkoersen. In ons crypto-overzicht brengen we je volledig op de hoogte. Uiteraard brengen we je het laatste cryptonieuws en in de CryptoDaily Special presenteren we vandaag cryptomunten met een feitelijk product of feitelijke dienst. Geeft dit een zekerder gevoel bij investeren? Je leest het in onze CryptoDaily Special.

- Advertentie -

Koers Bitcoin en koers top 10 cryptomunten

Na de cryptolunch die positieve koersen toonde blijft de markt hoofdzakelijk positief. Echt hele grote uitschieters zien we op dit moment niet en het sentiment is wisselend. De weekkoersen blijven overwegend positief. In ons crypto-overzicht zie je de actuele koersen direct.

CryptoDaily Crypto-overzicht 15 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief naar het weekend. Live koersen vastgelegd om 18.15 uur.
CryptoDaily Crypto-overzicht 15 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief naar het weekend. Live koersen vastgelegd om 18.15 uur.

Crypto-overzicht top 25 cryptomunten

Buiten de top 10 is het beeld net als vanmiddag positief. De bandbreedte is hier nog steeds wat breder. Op een enkele uitzondering na zijn de weekkoersen positief. In onderstaand overzicht zie je de meest actuele stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.15 uur.

Cryptonieuws update:

CryptoDaily Special: cryptomunten die verbonden zijn met fysieke producten of diensten

Sommige mensen vinden een heel digitaal concept nog wat veel van het goede. Zij investeren liever in cryptomunten die verbonden zijn met feitelijke producten en diensten. Ben jij benieuwd welke munten sterk kunnen stijgen? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

TIP
Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here