Search
Close this search box.

CryptoDaily crypto-overzicht 22-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen snel

We zagen tijdens de cryptolunch vanmiddag nog negatieve koersen als gevolg van een kleine correctie. Wel signaleerden we toen een stijgend sentiment. Inmiddels hebben de koers van Bitcoin en de koersen van de top 25 cryptomunten de middag goed benut. Alle koersen laten weer positieve ontwikkeling zien. Ook de uitschieters met dubbele cijfers zijn weer terug. Inmiddels zien we ook het aantal groene weekkoersen weer toenemen. In ons crypto-overzicht brengen we je volledig op de hoogte. Uiteraard brengen we je het laatste cryptonieuws en vandaag een dubbele CryptoDaily Special. We delen de update van de wallet van Robert, die we gisteren schreven. Ook kijken we welke lessen in Bitcoin beleggen we kunnen leren van een loser. Ben jij benieuwd waar hij zijn leergeld aan besteedde? Je leest het in onze CryptoDaily Special.

Koers Bitcoin en koers top 10 cryptomunten

Na de negatieve cryptolunch bracht de middag positieve verrassingen. Alle koersen tonen positieve dagcijfers en Cardano (ADA) doet dat zelfs met dubbele cijfers. Het sentiment is positief en ook de weekkoersen winnen weer terrein. Kortom, er heerst een opperbeste sfeer op de cryptomarkt. In ons crypto-overzicht zie je de actuele koersen direct.

CryptoDaily crypto-overzicht 22 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen snel. Live koersen vastgelegd om 18.15 uur.
CryptoDaily crypto-overzicht 22 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen snel. Live koersen vastgelegd om 18.15 uur.

Crypto-overzicht top 25 cryptomunten

Buiten de top 10 is het beeld was het beeld vanmiddag al positiever en ook de stijging gaat hier iets sneller. De dubbele groeicijfers voor Tezos (XTZ) en ZB-token (ZB) illustreren dat. De weekkoersen worden hierdoor uiteraard positief beïnvloedt. In onderstaand overzicht zie je de meest actuele stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.15 uur.

Cryptonieuws update:

  • Nu er weer herstel optreedt vraagt de markt zich af of de bulls hun plek in de Bitcoin koers terug kunnen veroveren.
  • Deze studie toont aan dat de handel in Bitcoin nog steeds gemanipuleerd kan worden.
  • Hoewel de markt de analisten nog geen gelijk geeft worden de signalen voor een grote koersstijging van de Ripple (XRP) in de komende weken steeds sterker.
  • Stellar (XLM) slaat na IBM met Western Union wederom een grote partner aan de haak. Een positieve koersanalyse is dan het logische gevolg.
  • De manier waarop John McAfee Skycoin onder de aandacht bracht was controversieel. Volgens Skycoin te controversieel. Na een serie tweets die John McAfee stuurde over sex tussen mens en walvis was de maat vol. McAfee heeft nu meer tijd voor hobby’s, want zijn adviseurschap is opgezegd.

CryptoDaily Special 1: De wallet van Robert, week 2

Gisteren brachten we je op de hoogte van mijn tweede week als beheerder van de wallet van Robert. Ik scoorde een resultaat in dubbele cijfers. Hoe dat kan en of jij het beter gedaan hebt? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

CryptoDaily Special 2: Bitcoin beleggen met een loser

Als je investeert in Bitcoin en andere cryptomunten en verliest kun je stellen dat je jouw lessen geleerd hebt. Sommige beleggers verliezen wel erg veel en betalen zo leergeld. Ben jij benieuwd welke lessen zij voor dat geld kregen? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.