Search
Close this search box.

Cryptodaily crypto-overzicht 23-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten wisselvallig

Gisteren zagen we een positief herstel dat vandaag doorzette. Ook vanmiddag waren de resultaten nog stijgende. Inmiddels golven de resultaten iets meer en wisselen rode en groene cijfers elkaar af. In ons crypto-overzicht brengen we je de laatste stand van zaken.

Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag de geboorte van Izabella, de eerste Bitcoin-baby ter wereld. Daarbij een fact check over cryptowallet Wallie, die ABN AMRO zou lanceren. In onze Daily bespreken we kenmerken van cryptofraudes en geven we tips om te voorkomen dat jij slachtoffer wordt.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we dat de cryptokoersen unaniem de weg naar boven insloegen. Die ontwikkeling hielden de koers van Bitcoin en cryptomunten vandaag lange tijd vast. Tegen het eind van de middag sloeg de sfeer echter om. Het beeld is nu gemengd. Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 23-1 koers Bitcoin en koersen cryptomunten wisselend. Live koersen vastgelegd om 18.25 uur.
Crypto-overzicht 23-1 koers Bitcoin en koersen cryptomunten wisselend. Live koersen vastgelegd om 18.25 uur.

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de koersen, die gisteren de weg omhoog vonden, nu weer afvlakken. Ronduit opvallend is de koersstijging van de Waves (WAVES). In onderstaand overzicht van de top 25 cryptomunten zie je de ontwikkelingen direct.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.25.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.25.

Crypto nieuwsoverzicht

  • De markt reageert onzeker. Daarom consolideert de prijs van Bitcoin (BTC) volgens deze analyse. Overigens lijkt het erop dat de koers de bodem gezien heeft.
  • De koers voor Ethereum (ETH) gaat volgens deze analyse een bull-periode tegemoet.
  • Deze analyse laat zien dat de koers voor de Ripple (XRP) onzeker is. Het team van Ripple kon desondanks weer positief Ripple nieuws aankondigen.
  • Als de cijfers niet bedriegen staat ook Eos (EOS) aan de vooravond van een break-out, dit mede door diverse aangekondigde updates.
  • De koers van Tron (TRX) blijft beter presteren dan verwacht, al komt er wel een belangrijk weerstandsniveau aan.

CryptoDaily Lunch Special: Izabella is de eerste Bitcoin-baby ter wereld.

Op zes januari j.l. is de schattige Izabella geboren. Zij is de eerste Bitcoin-baby ter wereld. Wil jij weten waar ze haar bijnaam aan verdient? In deze bijdrage vertellen we je alles.

CryptoDaily achtergrond: Hoe zit het met de Wallie van ABN-AMRO.

Het nieuws verspreidde zich snel, ABN-AMRO zou als test een eigen cryptowallet met de naam Wallie hebben uitgebracht. Wij namen contact op met ABN-AMRO en kregen het echte verhaal.

CryptoDaily Special cryptocrime: zo herken je cryptoscams en voorkom je dat jij slachtoffer wordt.

Net als in iedere bedrijfstak komt er ook in de cryptowereld misdaad voor. Wij zetten op een rij hoe je cryptoscams herkent en geven tips. Wil jij weten hoe je kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt van cryptofraude? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.