Search
Close this search box.

Dit zijn de 4 cryptomunten die analisten tippen voor grootste koersstijging.

Veel investeerders in crypto kijken uiteraard naar de Bitcoin, wellicht nog naar Ripple (XRP) en Ethereum (ETH). Daarna wordt het al snel spannend en onbekend terrein. Uiteraard zitten er tussen de andere cryptomunten ook kanshebbers om een goed rendement te genereren. In dit artikel de 4 cryptomunten die door analisten getipt worden voor grote koersstijging.

VeChain (VET)

VeChain (VET) is een Chinese cryptomunt die gekoppeld is aan allerlei diensten voor de logistieke sector. Zo kun je via de Blockchain de herkomst van goederen traceren om vervalsing tegen te gaan. Ook kun je via dApps en Smart contracten de kredietwaardigheid van contractpartners garanderen. Het project is een particulier initiatief, maar wordt gesteund door de Chinese overheid, waar zij ook mee samenwerken. Daarnaast heeft VeChain tal van partnerschappen met gerenommeerde multinationals.

Het bedrijf heeft de ambitie om op termijn de tweede cryptomunt ter wereld te worden. De hoge waarde van de producten die ontwikkeld worden en het vertrouwen dat uit partnerschappen spreekt is voor analisten reden om de munt te tippen als kanshebber voor koersstijging.

In dit filmpje zie je de kennismaking door Nexo (NEX), dat we hierna bespreken (tekst loopt door na het filmpje)

https://youtu.be/hRY0vyDizdo

Tip: Op Bitvavo is het zeer gemakkelijk Vechain te kopen en te verkopen, tegen relatief lage fees.

Factom (FCT)

Factom staat op dit moment niet in de top-25 van cryptomunten op basis van marktkapitalisatie. Op de 55ste plaats vinden we alle statistieken van deze, nu nog onbekende, cryptomunt. De cryptomunt is eveneens Aziatisch en specialiseert zich in veilige data-opslag van Blockchain-data. Inmiddels timmert de cryptomunt rap aan de weg met partnerschappen, zoals onder andere met grote Aziatische videostreamingdiensten en databeveiligingsspecialisten.

Dat Blockchain een blijvende disruptor wordt is inmiddels wel zeker. Ook is zeker dat databeveiliging in de strijd tegen cybercrime noodzakelijk is. Op het kruispunt van die twee behoeften is Factom (FCT) veel belovend, dus ligt een koersstijging in verschiet.

Tip: Op Bitvavo is het zeer gemakkelijk Factom te kopen en te verkopen, tegen relatief lage fees.

Waves (WAVES)

Waves (WAVES) is wellicht bij de regelmatige lezer van de Crypolunch of de CryptoDaily bekender, aangezien zij regelmatig de lijst stijgende koersen in de top 25 aanvoert. Deze cryptomunt houdt zich bezig met de ontwikkeling van allerlei diensten ten behoeve van de gaming en gok-industrie. Ook hier speelt Blockchain een belangrijke rol en Waves (WAVES) combineert die twee behoeftes goed.

Ook ontwikkelt zij steeds meer diensten en producten die de kern van Blockchain raken. Daarnaast ontwikkelt zij toepassingen voor contactloos betalen, dat ook steeds breder wordt ingevuld. Volgens analisten wordt het dan ook een mooi jaar voor Waves (WAVES).

Tip: Op Bitvavo is het zeer gemakkelijk Waves te kopen en te verkopen, tegen relatief lage fees.

Nexo (NEXO)

Als laatste tip van analisten komen we de Nexo (NEXO) tegen. Ook deze munt is met een 95-ste plek op de ranglijst, gesorteerd op marktkapitalisatie voor veel beleggers nog een grote onbekende.

Het valt analisten vooral op dat zij een sterke liquiditeitspositie heeft en een redelijk laag gemaximaliseerd aantal munten op de markt kan brengen. Hierdoor kan relatieve schaarste snel(ler) doorwerken in de koers. Nexo is -naar eigen zeggen- de eerste partij die leningen op basis van cryptovaluta aanbiedt. Deze leningen kunnen zowel voor particulieren als zakelijke partijen zijn en worden gegarandeerd door cryptovaluta.

Enerzijds biedt dit extra verdienkansen. Immers, naast het rendement op cryptomunten zelf kan een investeerder ook aan rente op de lening verdienen (terwijl cryptomunten zelf geen rente bieden). Aan de andere kant is het risico ook groter, omdat je als investeerder naast de koers van jouw cryptomunten ook rekening moet houden met verlies door gebrek aan betaalcapaciteit van degene die geleend heeft. Het initiatief is in Nederland nog niet erg bekend, maar het potentieel is duidelijk.

Overigens houden wij, naast veel andere cryptomunten, ook deze 4 kanshebbers in de gaten voor de wallet van Robert. Als je zelf in deze vier cryptomunten wil beleggen kun je daarvoor onder andere bij het Nederlandse Bitcoinmeester terecht die ze alle vier aanbiedt. Zoals altijd geldt DYOR!

Tip: Op Bitvavo is het zeer gemakkelijk Nexo te kopen en te verkopen, tegen relatief lage fees.

Bron: Zycrypto.com

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.